ЕВОЛЮЦІЯ ПОГЛЯДІВ НА РИЗИК В ЕКОНОМІЧНІЙ НАУЦІ - Кузьмін, Олег; Глібчук, Василь (Вісник Економіки)
Проведено аналіз та вивчено погляди на становлення категорії ризику як у вітчизняній, так і в західній економічній науці, що дасть змогу створити єдину теоретико-методологічну базу щодо визначення сутності ризику, його класифікації та процесу управління ним.