ОРГАНІЗАЦІЯ СПІВРОБІТНИЦТВА ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УМОВАХ АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ РЕФОРМИ - Шкільняк, Михайло; Мельник, Алла; Желюк, Тетяна; Дудкіна, Олена; Попович, Тамара (Вісник Економіки, 2017)
Рекомендації регіонального круглого столу,проведеного в рамках XI регіональних та муніципальних читань,