ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ГРОШОВОГО ОБІГУ ТА БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ФІНАНСОВОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Нікіфоров, П. (Вісник Економіки, 2018)
Рецензія на колективну монографію (Теорія і практика грошового обігу та банківської справи в умовах глобальної фінансової нестабільності: моногр. / О. В. Дзюблюк, В. В. Корнєєв, В. І. Міщенкота ін. ; за ред. д.е.н., проф. О. В. Дзюблюка. - Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В., 2017. - 298 с.)