СЕКТОРИ ЕКОНОМІКИ В ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ - Шкільняк, Михайло; Мельник, Алла; Желюк, Тетяна; Дудкіна, Олена; Круп’як, Лідія; Васіна, Алла (Вісник Економіки, 2018)
Міжнародна науково-практична конференція, присвячена проблемі синергії секторального і регіонального розвитку економіки (Тернопіль - Збараж, 26-27 жовтня 2017 року)