Європа без кордонів: економічна, політична, цивілізаційно-культурна інтеграція - Крисоватий, Андрій Ігорович; Савельєв, Євген; Зварич, Ірина; Козюк, Віктор; Лизун, Марія; Ліщинський, Ігор; Кириленко, Ольга; Кириленко, Сергій; Куриляк, Віталіна; Куриляк, Максим; Смалюк, Галина; Сохацька, Олена; et al. (Вісник Економіки, 2019)
Аналітична записка за підсумками Міжнародної наукової конференції «Європа без кордонів: економічна, політична, цивілізаційно-культурна інтеграція», що відбулася на острові Мальорка (Іспанія), 14-21 вересня 2018 р.