СКЛАДОВІ ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОВЕДІНКИ УПРАВЛІНСЬКИХ КАДРІВ - Никифоренко, Валерій (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано підходи до інноваційного менеджменту персоналу та розглянуто основні інструменти реалізації управлінського впливу на персонал організації в умовах інноваційних перетворень. Визначено основні компоненти системи мотивації інноваційної поведінки, спрямованої на збагачення людського капіталу