ГЕНДЕРНІ АСПЕКТИ ЗАЙНЯТОСТІ: УКРАЇНСЬКІ РЕАЛІЇ І СВІТОВИЙ ДОСВІД - Возьний, Казимир (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено проблему диференціації соціально-економічної ролі чоловіка та жінки на ринку праці. Проаналізовано емпіричні дані щодо рівня зайнятості та безробіття жінок. Дано оцінку вітчизняних та зарубіжних тенденцій у розвитку цього явища, визначено пріоритетні напрямки подолання сегрегації жінки на ринку пращ.