МОДЕРНІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ В СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ (АНАЛІТИЧНА ЗАПИСКА ЗА МАТЕРІАЛАМИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ) - Мельник, Алла; Васіна, Алла; Желюк, Тетяна; Монастирський, Григорій (Вісник Економіки, 2017)
аналітична записка за матеріалами Всеукраїнського науково-практичного семінару