Анізотропність фіскальної політики в глобальному та локальному вимірі - Тулай, Оксана; Алексеєнко, Людмила (Вісник Економіки, 2022)
Аналітична записка за матеріалами четвертої міжнародноїнауково-практичної конференції «Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір»