РІЧАРД СТОУН ОСНОВОПОЛОЖНИК СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ НАЦІОНАЛЬНИХ РАХУНКІВ - Фаріон, Михайлина; Івашків, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Р . Стоун вважається одним з основоположників системи національних рахунків. Відомим у економічній науці Р . Стоун став своїми працями в галузі застосування математичних методів для аналізу різних економічних явищ  і процесів. У полі його інтересів  –  динаміка  національного  доходу,  споживчий  попит,  проблеми математичного  моделювання  економічного  зростання.