ОБЛІК КАСОВИХ І ФАКТИЧНИХ ВИДАТКІВ ОРГАНІВ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ РАЙОННОГО РІВНЯ - Адамик, Оксана (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто проблеми обліку касових і фактичних видатків, які полягають уневідповідності методики їх обліку етапам руху коштів пенсійного забезпечення,і як наслідок неінформативності звітності органів Пенсійного фонду України.Запропоновано шляхи реформування обліку видатків за етапами руху фінансовихпотоків.