ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Адамик, Вікторія; Вербицька, Галина (Вісник Економіки, 2017)
Запропоновано комплексний підхід до оцінки конкурентоспроможностіпідприємства, який є синтезом якісної та існуючих методів кількісної оцінкиконкурентоспроможності, і дасть змогу провести реальну оцінкуконкурентоспроможності підприємства для посилення його конкурентної позиціїна ринку шляхом обґрунтованого вибору конкурентної стратегії.