ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ МАШИНОБУДІВНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Якубович, Зоряна (Вісник Економіки, 2017)
Здійснено аналіз підходів до трактування поняття “система економічної безпеки підприємства”, виділено елементи системи економічної безпеки машинобудівного підприємства, визначено мету, цілі, завдання та принципи цієї системи.