ІНСТИТУЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА ЯК ОБ’ЄКТ ЕКОНОМІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Сухарська, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Визначено поняття „інституція підприємництва” на основі аналізу еволюції поняття „підприємництво”. Обґрунтовано доцільність дослідження інституції підприємництва як об’єкта економічного аналізу.