Менеджмент та публічне управління в умовах сучасних викликів - Шкільняк, Михайло; Мельник, Алла; Желюк, Тетяна; Васіна, Алла; Дудкіна, Олена (Вісник Економіки, 2023)
Аналітична записка за результатами IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів»,Тернопіль, ЗУНУ, 4 травня 2023 року