АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ-ВИРОБНИКІВ СКЛЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Бак, Галина (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано загальні тенденції розвитку світового ринку скла. Розглянуто стан та розвиток вітчизняних підприємств, що займаються виробництвом скла та виробів з нього з початку становлення незалежності України. Визначено стратегічні орієнтири розвитку підприємств на основі реалізації його інноваційної складової. Досліджено чинники середовища підприємства, які стимулюють та обмежують інноваційну активність.