ПОДАТКОВИЙ АСПЕКТ ЗМІЦНЕННЯ ВЛАСНОЇ ДОХІДНОЇ БАЗИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ УКРАЇНИ - Письменний, Віталій (Вісник Економіки, 2017)
Обгрунтовано науково-теоретичні підходи щодо поліпшення власної дохідної бази місцевих бюджетів у частині реформування системи місцевого оподаткування, впровадження податку на нерухомість і поширення практики самооподаткування мешканців територіальних громад.