УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ РЕЙТИНГОВОЇ ОЦІНКИ СТАНУ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СТРАХОВИКІВ - Ткаченко, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
У статті визначено основні вимоги щодо побудови рейтингів фінансової стійкості страхових компаній, проведено розрахунки рейтингового балу за п’ятьма варіантами та на основі цього доведено необхідність оптимізації моделі регулятора.