ПОТЕНЦІЙНІ МОЖЛИВОСТІ УКРАЇНИ ПРИ ЗАЛУЧЕННІ У МІЖНАРОДНІ ВИРОБНИЧІ МЕРЕЖІ - Зварич, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано особливості та проблеми залучення підприємств України у міжнародні виробничі мережі. Виявлені перспективи та потенційні можливості окремих галузей промисловості України у процесі функціонування МВМ.