ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Кифяк, Вікторія; Дерій, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто проблеми державної підтримки розвитку сільськогосподарських підприємств, обґрунтовано конкретні пропозиції, впровадження яких спрямоване на пришвидшення розвитку аграрного сектору на основі створення сприятливого інституційного клімату. Значну увагу приділено розробці завдань комплексної стратегії державної підтримки розвитку підприємств сільського господарства.