КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА - Тараненко, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Висвітлено передумови та фактори формування інноваційної економіки в глобальному конкурентному середовищі. Досліджено взаємодію процесів глобалізації та інноваційного розвитку через порівняння позицій країн у світових рейтингах. Зроблено висновок про залежність інноваційного потенціалу країн від рівня залучення в глобалізафйні процеси.