ОЦІНЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Слатвінський, Максим (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано сутність та структуру інноваційного потенціалу, визначено методичні підходи до оцінювання його економічної складової. Запропоновано заходи, спрямовані на забезпечення ефективного використання інноваційного потенціалу і розвитку інноваційної системи.