СОЦІАЛЬНІ ТА БЕЗПЕКОВІ-ІМПЕРАТИВИ НОВОГО КУРСУ РЕФОРМ У ПРОМИСЛОВОСТІ - Кіндзерський, Юрій (Вісник Економіки, 2017)
Привернуто увагу до обмеженості заходів з реформування реального сектору, визначених у Програмі економічних реформ на 2010-2014 рр., з точки зору їхньої спроможності забезпечити виконання задекларованих програмою соціальних та безпекових ініціатив. Запропоновано напрями та механізми корекції державної промислово!'політики з метою залучення галузі до практичного втілення соціальних реформ та підвищення економічної безпеки країни.