ПОЛІКРИТЕРІАЛЬНА ДІАГНОСТИКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Мельник, Ольга (Вісник Економіки, 2017)
Виокремлено ключові проблеми діагностики конкурентоспроможності підприємств, проаналізовано часткові та комплексні методи діагностики у цій сфері, визначено переваги та недоліки їхнього використання. Запропоновано методичні положення із полікритеріальноїдіагностики машинобудівних підприємств, що базуються на оцінюванні трьох параметрів: конкурентоспроможності продукції, ефективності функціонування підприємства та рівня концентрованості ринку.