БЮДЖЕТНА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ, ЕФЕКТИВНІСТЬ РОЗВИТОК СТРАТЕГІЇ І ТАКТИКИ - Дем'янишин, Василь (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто сутність бюджетної політики, розкрито концептуальні підходи до визначення її стратегії і тактики, принципів формування та оцінки ефективності. Запропоновано основні заходи, пов’язані з розробкою бюджетної стратегії та удосконаленням і розвитком бюджетної тактики в Україні.