ПОРІВНЯЛЬНИЙ СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ОПЛАТИ ПРАЦІ - Кустовська, Олена; Безродна, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
У статті викладено методологічні та методичні питання порівняльного статистичного аналізу диференціації рівня оплати праці за видами економічної діяльності. Наведено статистичні оцінки, які характеризують галузеву диференціацію заробітної плати штатних працівників. Здійснено міжрегіональні порівняння заробітної плати на основі елімінуванням впливу структури найманих працівників за видами економічної діяльності.