ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКІВ В УКРАЇНІ ТА НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО ЕФЕКТИВНОСТІ - Михайлюк, Роксолана (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто проблеми дієвості та результативності заходів державного регулювання банківської діяльності в сучасних умовах. Визначено роль, значення та особливості банківського нагляду щодо забезпечення фінансової стійкості комерційних банків. Сформульовано комплекс пропозицій органам державної влади Національному банку України щодо вдосконалення державного регулювання та банківського нагляду.