КЛАСТЕРНО-КОРПОРАТИВНА МОДЕЛЬ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ РЕГІОНУ - Бобровська, Олена (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто сутність, місце і вплив організаційних змін у процесах трансформації' економіки регіонів, визначено шляхи підвищення активності й інтенсифікації інноваційного розвиткурегіональноїекономіки. Запропоновано модель системи управління інноваційним розвитком регіону, обґрунтовано методологічні засади її побудови в контексті концепції корпоративно-кластерного підходу.