ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ - Багдасарян, Арег (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено проблеми впровадження міжнародних стандартів фінансової звітності у фінансовій системі країн з перехідною економікою. Розглянуто проблеми, пов ’язані з розробкою плану рахунків. Особливу увагу приділено проблемам визнання, оцінки та подання фінансових активів, зокрема цінних паперів, складання фінансової звітності пенсійних фондів.