РИНОК ПЕРЕСТРАХУВАННЯ: ТЕОРЕТИЧН А КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ ТА ІНСТИТУЦІОНАЛЬНО- ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ - Кнейслер, Ольга (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто теоретичні підходи до трактування дефініції “ринок перестрахування” та визначено його місце у системі страхових відносин. З’ясовано сутність перестрахувального ринку в контексті його комплексного вивчення і врахування усіх основних аспектів. Досліджено інституціональне середовище та функціональне призначення ринку перестрахування.