ТЕХНОЛОГІЇ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ: СУТНІСТЬ, КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ - Кузьмін, Олег; Петришин, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито сутність категорії „технологія стратегічного планування”. Запропоновано класифікацію технологій стратегічного плануваннямашинобудівних підприємств за низкою істотних та незалежних ознак: об‘єктом,вхідною базою, рівнем централізації стратегічного планування, порядком розроблення стратегічних планів, рівнем пристосування стратегічногопланування до змін середовища функціонування організацій, рівнем автоматизації, інструментарієм.