ПРО РЕЙТИНГУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬ ТУРИ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Бала, Ольга; Мельник, Ольга; Бала, Ростислав (Вісник Економіки, 2017)
У статті розглянуто підходи до рейтингового оцінювання діяльностімашинобудівних підприємств. В контексті дослідження виявлено проблемунедостатнього акцентування на ролі корпоративної культури. Запропонованодворівневу структуризацію корпоративної культури, на основі якої розробленорекомендації з рейтингового оцінювання корпоративної культури.