ВИЗНАЧЕННЯ ДОМІНАНТ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ КУРОРТНО-РЕКРЕАЦІЙНИХ ТЕРИТОРІЙ ЗАСОБАМИ ПОЗИЦІЮВАННЯ - Гудзь, Марина (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано сутність позиціювання територій. Запропоновано підхід щодо використання позиціювання з метою ефективного використання економічного потенціалу території.