ВДОСКОНАЛЕННЯ ОЦІНКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА В СИСТЕМІ ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ БАНКУ - Карпова, Олена; Дерментлі, Федір (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто підходи до оцінки кредитоспроможності суб'єктів підприємництва, класифіковані фактори, що впливають на розвиток малого та середнього бізнесу, запропонована методика оцінки кредитоспроможності суб'єктів підприємництва та оцінені переваги її використання вітчизняними банками.