КЛАСИФІКАЦІЯ КЛАСТЕРНИХ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ - Пуліна, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено відомі підходи до класифікації кластерних об’єднань підприємств, проведено порівняльний аналіз класифікації кластерних об'єднань підприємств, запропоновано авторській підхід щодо класифікації кластерних об'єднань підприємств.