ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Салогубова, Віолетта; Смірная, Світлана (Вісник Економіки, 2017)
Наведено в динаміці дані щодо видатків бюджету України на освіту. Запропонована нова норма бюджетного фінансування підготовки кадрів з вищою освітою за спеціальностями відповідних освітньо-кваліфікаційних, освітньо-наукових рівнів у вищих навчальних закладах державної форми власності. Наведено середньостроковий прогноз потенціалу освіти стосовно контингенту студентів у вищих навчальних закладах.