ПОСТКРИЗОВИЙ МОДЕРНІЗАЦІЙНИЙ ШЛЯХ УКРАЇНИ В ГЛОБАЛІЗАЦІЙНОМУ ВИМІРІ - Луців, Богдан (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто модернізаційний шлях, який обирає Україна в посткризовий період свого розвитку. Досліджено можливий кумулятивний ефект від розпочатого реформування економіки України.