ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ІНТЕГРАЦІЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ У ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР - Козицька, Галина (Вісник Економіки, 2017)
Визначено перспективи співпраці України з Європейським Союзом. Проаналізовано проблеми європейської інтеграції вітчизняної економіки. Обґрунтовано доцільність використання стратегії технологічного прориву в процесі інтеграції України у європейський простір в постіндустріальну епоху.