СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМКИ ЕКОНОМІЧНОГО РЕФОРМУВАННЯ КРАЇНИ ЗА РАХУНОК ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ - Головкова, Людмила; Головкова, Анна (Вісник Економіки, 2017)
Визначається сутність та особливості інтелектуального потенціалу та капіталу, обґрунтовуються стратегічні напрямки економічного реформування країни за рахунок інтелектуального капіталу.