СОЦІОГУМАНІТАРНИЙ РОЗВИТОК У КОНТЕКСТІ РЕФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІКИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ ЖИТТЯ - Куценко, В. (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито сутність соціогуманітарної сфери та соціогуманітарного розвитку, їх роль у забезпеченні реформування економіки, високої якості життя, подано основні складові останньої, обґрунтовано шляхи регулювання економіки та зростання добробуту населення.