ДЕЯКІ ОСНОВНІ АСПЕКТИ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦІНОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Петрик, Олександр; Мельник, Катерина (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто основні аспекти, необхідні Україні для успішного запровадження режиму інфляційного таргетування, зокрема, незалежність центрального банку, досконала аналітично-прогнозна система, система комунікацій та прозорість дій центрального банку, а також аналізується їхній вплив на ефективність монетарної політики.