КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КОМПАНІЙ З УРАХУВАННЯМ СТАДІЇ КОНСОЛІДАЦІЇ ГАЛУЗІ ТА ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Скопенко, Наталія; Сагайдак, Юлія (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто основні стадії консолідації галузі та теоретичні підходи до формування стратегій розвитку суб'єктів господарювання залежно від стадії розвитку галузі, визначено особливості розвитку інтеграційних відносин у галузі.