НАЦІОНАЛЬНІ ЕКОНОМІЧНІ ІНТЕРЕСИ УКРАЇНИ: МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ТА РІШЕННЯ ДЛЯ РЕГІОНУ ЧОРНОМОРСЬКОГО БАСЕЙНУ - Юрій, Сергій (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто теоретичні підвалини діалектики національних інтересів та обґрунтовані рішення для регіону Чорноморського басейну. Особлива увага приділена однорідності, спільності, збалансованості та суперечливості інтересів і місцю переговорного процесу в їхній реалізації. Обґрунтовані рішення щодо збалансування національних інтересів України в регіоні Чорноморського регіону.