РОЗВИТОК СУСПІЛЬНОЇ ФОРМИ ПРАЦІ В СВІТОВІЙ ЕКОНОМІЧНІЙ СИСТЕМІ - Дмитриченко, Ліана (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено механізми розвитку суспільної форми праці в світовій економічній системі. Класифіковано чинники міжнародного розподілу праці в сучасних умовах світової глобалізації та проаналізовано їхній вплив на розвиток суспільної форми праці. Визначено особливості праці в інтернаціональній сфері економіки й на такому підґрунті - особливості її суспільної форми.