ГЛОБАЛІЗАЦІЯ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА: ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Тарнавська, Наталія; Сивак, Роман (Вісник Економіки, 2017)
Встановлено ознаки сучасного глобального конкурентного середовища та виявлено напрями його впливу на глобальну конкурентоспроможність України. Досліджено стан конкурентного середовища в Україні та деталізовано напрями удосконалення державного регулювання процесів концентрації, гармонізації податкової політики та зв'язку структурної й інноваційної політик. Обґрунтовано доцільність формування наддержавного регулювання конкурентного середовища.