ПРОГРАМУВАННЯ БЮДЖЕТУ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ БЮДЖЕТНИМИ РЕСУРСАМИ РЕГІОНУ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ - Чурікова, Катерина (Вісник Економіки, 2017)
Обґрунтовано необхідність використання програмування бюджету як ефективного інструменту управління бюджетними ресурсами регіону в умовах глобальної економічної системи. Запропонована хронологія основних етапів впровадження програмно-цільового методу у бюджетну практику України та уніфікована методика багаторівневої оцінки ефективності бюджетного програмування на середньостроковий період.