РОЗВИТОК ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНОГО КУРСУ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ДОСВІДУ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА - Науменко, Наталія; Науменко, Сергій (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано досвід Республіки Польщі в процесі адаптації у євроінтеграційні структури. Розглянуті подальші перспективи підтримки Польщею євроінтеграційного курсу України в контексті стратегічного двостороннього торговельного та інвестиційного партнерства.