ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК АПК У СИСТЕМІ РЕФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ - Чорнодон, Вікторія (Вісник Економіки, 2017)
Обґрунтовано організаційно-економічні засади інноваційного розвитку АПК України в системі реформування національного господарського комплексу, визначено соціально-економічні передумови розвитку сільськогосподарського виробництва, стратегічні пріоритети реалізації інноваційних процесів та розкрито умови їхньої реалізації.