ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ НАСЕЛЕННЯ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД І ВІТЧИЗНЯНІ РЕАЛІЇ - Кізима, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено стан фінансової грамотності населення в Україні, визначено причини незадовільної ситуації у цій сфері та запропоновано основні напрями її підвищення з урахуванням кращого зарубіжного досвіду.