СТРУКТУРНА МОДЕЛЬ МЕХАНІЗМУ ІЄРАРХІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ - Кравченко, Володимир (Вісник Економіки, 2017)
Структурна модель механізму ієрархічного планування діяльності організації розроблена в нотації BPMN. У цій моделі виділено рівні агрегованого планування бізнес-процесів із вміщенням проектної форми обслуговування великих партій заявок, рішення якого аналізуються в системно-динамічних моделях, і оперативнокалендарного планування, що використовує методи теорії розкладів і дискретно- подійні моделі.